Vedermödor. Så var det, ja.

Så överlycklig jag blev, när jag rensat mitt arbetsbord totalt! Bara EN mycket liten pappershög kvar, på fönsterbrädan. Den räknar jag med att åtgärda senast måndag. Nu tänkte jag, åker snart symaskinen fram, köpte ju tyg på Garn & Tygloppisen, ska sy KLÄDER gubevars, till mig själv! Och två klänningar för en kompis. Ha ha, tur det är billiga tyger, detta kan ju bli hur tokigt som helst.

Sen. Kom jag på att jag har mer pappersarbete som ska göras innan jag kan ta itu med klädsömnaden. Bokföringen ligger ju efter sen årsskiftet 😫 Och. Sen råkade jag vända mig om och titta åt andra hållet i rummet. Hujedamej! Nej, nu tar jag ledigt för idag. Vedermödorna tycks ändå inte vara över än på länge. Sätter mig vid TV:n med stickstrumpan tror jag.

Trevlig helg ?

Det här såg ju bra ut. Men säg den glädje som varar beständigt. Den varade i ca 30 sekunder, sen kom verkligheten ikapp ?
Ni förstår ju själva, läget är smått surrealistiskt här hemma hos mig.