Människor är olika

Några skriver av sig, på Facebook eller andra ställen, när de är ledsna eller besvikna. Andra, som jag, drar mig undan när livet går på tok. I mina fotosamlingar finns heller inte mycket foton från tråkiga tider…

Jag ÄR sänkt idag. Och mot min vana skriver jag det, här och nu.

Att engagera sig för andra ger glädje, energi och livslust. När det går bra och man lyckas, någon får ett jobb, någon annan kommer in på en skola osv, då får man en energikick och ett glädjerus. En del surgubbar säger att det är egoistiskt att göra saker för andra, eftersom man mår bra av det ? De menar att det är bättre att vara självisk för det mår man dåligt av och då har man i alla fall inte varit – självisk? Förstår ni logiken?

Till saken. Vi gjorde ett misstag. Läste fel på ett datum. Det gick åt skogen för en av ungdomarna. Det finns inte utrymme för misstag i den här branschen, inget kan rättas till.

Skit bara, skit skit skit….

Tog ett foto på en fascinerande himmel förut ikväll. Lägger in det trots att det inte passar in på texten. Godnatt.