Ledig lördag

ÄNTLIGEN en ledig lördag. Och ett sådant väder! Efter att ha tillbringat förmiddagen vid datorn med diverse åtaganden, diskat, städat badrummet… skulle jag gå ut och njuta av det vackra vädret. Hann lämna skräp på återvinnings-stationen, handla på ICA och släpa mig hem med maten. Sen var orken slut. Bara att lägga sig på soffan.
Och i morgon blir det ingen rast heller. Då blir det en tur till vackra Åstol först, och sen hämta mamma och åka till gossens nya lägenhet på Orust…
Jag överskattade min förmåga, och tackade ja till lite för mycket jobb i skolan när jag fick frågan om fyra veckors vick. Tiden är fullbokad ändå, utan skoljobb. Två veckor kvar till höstlovet nu, bara att kämpa på. Efter lovet ska jag lära mig säga nej Får väl försöka leva på luft om inkomsterna blir för skrala. Kärlek är ju lyx? ???

Wow! Stående bilder står upp ?