Dagens

Dagens skörd sa en gammal kollega varje dag, när han kom upp med posten… Dagens skörd idag är ingen post men en massa annat. Trött är jag nu, trött, trött alltid trött tycks det ibland.

Vaknade tidigt, gick upp halv åtta, kanske är det därför jag hann så mycket idag?

  1. Hittade borttappad medicin! Haha. Skam den som ger sig. Föll ur fickan igår, på vägen mellan apoteket och simhallen. Tog cykeln i morse och körde samma väg. Där låg den.
  2. Banken! Hängde nästan på låset. Kors i taket, annars brukar jag knappt hinna innan de stänger ? God man, det är fullt upp såhär års, och jag som åtagit mig två nya också nu.
  3. Kommunhuset lämnat in startredovisning.
  4. Ringt och väckt gosse som skulle till skolan.
  5. Fått beröm av överförmyndaren för god ordning i en årsredovisning! Den överförmyndaren vet inte hur jag har det privat. Se punkt 1 t ex.
  6. Sovit middag. Att gå upp så tidigt som idag tar på krafterna.
  7. Hjälpt samme gosse som jag ringde och väckte, söka ett sommarjobb.
  8. Besökt två gossar i deras bostad, på Tjörn gubevars, tillsammans med en annan eldsjäl. Klätt om deras soffa. Och skrivit ett cv för en av dem.
  9. Plus sålt grytlappar, tagit emot arbetsskor för två gossar, nystat lite garn, sytt lite och lagat lunch… Messat och mailat. Ni fattar ju. Inte konstigt man är Trött. Och ändå har jag inte hunnit med att göra min del av veckostädningen här hemma ?