Apropå. Ett visst politiskt parti.

Idag är husbehovsfilosofen på hugget 😃 Denna betraktelse handlar också om jämställdhet, och om män i ett visst parti som inte vill ha jämställdhet mellan könen. Ni vet vilket parti jag menar.

Har ni lagt märke till att män från ett visst politiskt parti, ondgör sig över att invandrade män behandlar kvinnor illa? De skriver väldigt mycket om sexuellt våld, begått av utländska män mot svenska kvinnor. Det är rent ut sagt emellanåt en fullständig fixering vid sexuellt våld hos dessa svenska män. Men bara om det sexuella våldet begås av invandrare.


Dessa svenska män bekymrar sig väldigt mycket över kvinnors situation, men bara om det gäller sexuellt våld från invandrare. De bryr sig en del om invandrade kvinnor också, de säger sig tycka synd om dem för att de har en sjal på huvet. Vad det gäller invandrade kvinnor kan svenska män inte tänka sig något värre de kan utsättas för än att någon annan har bestämt att de ska ha en sjal på huvet. Därför ska det förbjudas att helt frivilligt ha en sjal på huvet. Om man är invandrad kvinna. Svenska kvinnor får nog ha både sjal, turban, mössa och hoodie? Att invandrade kvinnor mest av allt bryr sig om helt andra saker, som att få lov att gå i skolan och att ha ett eget arbete, eller att få utöva sin egen religion, det intresserar dem inte.

I det parti som de här mannen röstar på läggs hela tiden fram förslag som ska begränsa kvinnors frihet och göra dem mindre jämställda. Att kvinnorna inte vill bli tillbakafösta hem till spisen, det bryr de sig inte om för de bryr sig inte ett dugg om vad vi kvinnor vill. Eller vad vi ser som ett hot. Att vi ser dem och deras politik som det största hotet mot oss kvinnor bryr de sig inte alls om.

Särskilt illa tycker de här svenska männen om unga ensamkommande män. Det är helt naturligt, inget konstigt med det. Män har i alla tider tyckt innerligt illa om män från andra socknar, landskap, länder. De tar våra kvinnor, har det ju hetat sen urminnes tider. Detta är en djupt rotad instinkt hos det manliga könet, som bara kan hanteras genom självreflektion och bildning. Män som sympatiserar med ett visst parti saknar som regel det ena eller andra, eller båda.

Men. Min poäng nu: Den senaste tiden har kommit en rad löjeväckande, ologiska förslag till nya lagar gällande invandring. Det poängteras ofta att invandrare har hög arbetslöshet. Vi vet ju alla att det till största delen beror på att många invandrarkvinnor föder flera barn än svenska kvinnor och vill vara hemma med barnen i ganska många år. Ändå anmäls de som arbetssökande, eftersom svenska myndigheter anser att kvinnor ska arbeta och delta i samhällslivet.

Är det då inte bra att invandrarkvinnor gör just det som dessa svennar vill? Stannar hemma och föder barn i stället för att yrkesarbeta? Nej, nej, nej! Svenska kvinnor ska stanna hemma och föda många barn, invandrarkvinnor ska antingen resa till sitt ursprungsland eller åtminstone jobba. Och inte föda så många barn.

Hur löser de denna kniviga fråga? Jo, nu har de kommit på lösningen! Endast svenska medborgare ska få barnbidrag!

En annan oerhört ologisk åtgärd är att eftersom en del invandrarkvinnor har föräldraledigt i ett stort antal år och inte förvärvsarbetar, så utvisar vi de unga ensamma männen! De som till säkert 80-90 % har jobb….

Och hur löser vi det faktum att en del äldre invandrare inte lärt sig svenska och kommit in i samhället? Jo, samma eminenta idé – utvisa de unga ensamma männen, de som kan svenska och har en yrkesutbildning från komvux!

Ni män som röstar på detta parti, jag ber om ursäkt på förhand, men jag kan inte se er inställning till politik på något annat sätt än detta: Det enda ni bryr er om är vem som ska få förtrycka svenska kvinnor, de invandrade männen eller ni själva. Och förstås, vem som ska ha rätten till sex med dem. Vad kvinnorna tycker eller någon som helst annan aspekt av livet och samhället intresserar er inte ett dugg. Det är bara att läsa på olika sajter på internet så ser man detta helt klart.