Vårblommor, ett gammalt hus, fåglar och träd ?

Ännu en solig vårdag. Och mera träning med kameran. Tänk, jag har haft den i ett och ett halvt år och för två veckor sen hittade jag en knapp som ökade på zoomen massor! Just det som jag har saknat och varit besviken att inte fanns. Min kompis sa då att ”skriv upp nu var du hittade den inställningen så du hittar den igen”. Mycket klokt sagt. Jag hade ju inte papper och penna, och orkade inte skriva in det i mobilen. Så jag gjorde inte det, men idag så var den inställningen fortfarande kvar ? Fotograferande är en konst, men ibland är det mest tur.

Så jag zoomade. Vårblommor. Och en fågel! Så roligt! Det är väl en stare hoppas jag? Naturkunskap är inte min starkaste sida. Jag brukar inte lägga ut mer än en bild av varje sak jag fotat (för att inte de som eventuellt tittar på bilderna ska lessna direkt) men staren är jag så stolt över att den kommer ut i tre versioner.

Den bilden jag blev mest förtjust i av dagens, är den sista, den som är i sepia. Den blev det av misstag jag såg inte förrän jag kom hem att kameran ställt in sig så.