Mamma fyller år. Utflykt i vackert väder.

Mamma fyllde 92 år. Vi tog en biltur, först till Restaurang Tjörnbron där vi åt god kummel. Väldigt god! Lyr var en ny upplevelse för mig, jättefint! Och sedan glass i Mollösund, aldrig fel 😊 På hemvägen passerade vi Hällevikstrand och stannade till vid den mycket vackra kyrkan.

Några foton tog jag med inställningen Expressivt. Först tyckte jag det var en väldigt maffig inställning men de blev alldeles för mörka och kontrastfulla insåg så småningom och har försökt tona ner dem lite.

Andra foton tog jag med den ännu mer dramatiska inställningen Imponerande konst. Fräckt i vissa bilder, men den inställningen passar bäst till motiv som är dramatiska i sig själva, t ex mörka ovädershimlar. Ack ja, någon proffsfotograf blir jag aldrig. Och ingen bloggare heller 😣 Jag vet fortfarande inte varför det inte går att klicka på bilderna så de blir större, utan att man måste öppna dem i en ny flik, varenda en? Inte orkar jag ta mig tid till att söka efter svar på den frågan heller, eller leta efter något bättre bloggverktyg…